Ondersteuning nodig bij het organiseren van een event? In België of in het buitenland? IJV-IFAS vzw organiseert uw beurs, congres of event, rekening houdend met uw behoeften.

Een overzicht van de verschillende diensten:

Onze vereniging helpt uw project ontwerpen. We geven nuttige adviezen, en delen onze know-how inzake event-organisatie; op maat van uw budget, doelstellingen en vereisten.

Wij zijn in staat grensverleggende diensten te verlenen over locaties vinden, activiteiten organiseren en accommodatie aanbieden.

IJV-IFAS helpt u met de logistiek vóór, tijdens en na uw event. Samen beheren we uw activiteiten, in overleg met deelnemers, bezoekers, partners, sponsors. Daarnaast voorzien wij de globale logistiek van uw evenement (standen, catering, registratie, vademecums, audiovisueel materiaal, webdesign). Tijdens uw activiteit is ons team ter plaatse als permanente hulplijn voor u en uw deelnemers.

Ons team kan een volledige promotie-strategie uitwerken om uw project een krachtig imago te geven en een kwaliteitsvol publiek aan te trekken. Wij promoten uw event, met moderne, creatieve en efficiënte communicatiemiddelen en op maat gemaakte toepassingen voor uw deelnemers.

We coördineren alle facetten van uw event (budget, deadlines, personeel) volgens de doelstellingen die u vooropstelt. Wij plannen, realiseren, monitoren en evalueren uw project. We brengen ook een uitgebreid verslag uit.

Onze commerciële experts kunnen de verantwoordelijkheid op zich nemen om sponsors te vinden die gelinkt zijn aan uw project. We hebben uitgebreide ervaring in verschillende bedrijfssectoren en we zijn een volwaardige partner bij sponsorpaketten ontwerpen, realiseren en verkopen.

IJV-IFAS bouwde veel expertise op in de verkoop van standplaatsen. Onze organisatie kan zich ontfermen over de in- en verkoop van uw beursstands. Onze professionele aanpak zorgt ervoor dat bedrijven die representatief zijn voor uw sector, aan uw beurs meedoen.